Omdat ieder huis onderhoud nodig heeft
Onderhoud is belangrijk voor het behoud van uw woning. Dat betekent bijvoorbeeld dat schilderwerk tijdig moet worden uitgevoerd maar ook dat u uw dak en dakgoten in de gaten houdt. Morel Onderhoudsbedrijf voert alle mogelijke onderhouds- en renovatiewerkzaamheden uit. Daarvoor gebruiken wij uitsluitend materialen van topkwaliteit.

Houtrot
Houtrot, het is de vijand van elk raam- of deur-kozijn en steekt zeker in ons vochtige klimaat al snel de kop op. De beste remedie ertegen is uw houtwerk goed onderhouden. Maar zelfs dan komt het voor dat u plotseling scheurtjes in uw kozijnen ziet. Dat betekent overigens niet dat het einde van de levensduur van het kozijn nabij is.

Het betekent wél dat u het snel en adequaat moet laten repareren. Morel Onderhoudsbedrijf voert herstelwerkzaamheden uit met producten van Repair Care®.

Informatie
Wilt u weten wat Morel Onderhoudsbedrijf op het terrein van onderhoud en reparatie voor u kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op via Mobiel: 06 – 263 44 388. Wij komen graag bij u langs.

Nieuwsgierig?
Nieuwsgierig naar wat we allemaal hebben verbouwd?