Voor elke verbouwing
U heeft schoon genoeg van uw keuken of die badkamer mag wel eens bij de tijd worden gebracht? U wilt meer ruimte op zolder en denkt aan een dakkapel? Kortom, u wilt verbouwen. Wij beginnen met het doornemen van uw wensen. Wat heeft u in uw hoofd? Wat zijn uw wensen? Maar ook wat zijn de mogelijkheden en wat is eigenlijk uw budget? Dat zijn zo de belangrijkste vragen waar wij in het eerste gesprek een antwoord op willen hebben.
Vervolgens vertalen wij uw wensen in een heldere en transparante offerte. En als dat naar tevredenheid is, gaan wij aan de slag. Indien nodig werken we samen met een team van professionals. Daardoor kunnen we elke klus aan. Ook wordt Morel Onderhoudsbedrijf vaak gevraagd voor interieur betimmeringen. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld kasten op maat, vensterbanken en ombouwen voor radiatoren.
Informatie
Heeft u verbouwingsplannen en wilt u weten wat Morel Onderhoudsbedrijf voor u kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op via Mobiel: 06 – 263 44 388. Wij komen graag bij u langs.

Nieuwsgierig?
Nieuwsgierig naar wat we allemaal hebben verbouwd?